Select Page
TILBUD TIL BEDRIFTER, VENNEGJENGER ELLER ANDRE GRUPPER.

 

Eksklusivt laksefiske med båt nedenfor kulpen i Målselvfossen


For første gang på ca  50 år tillates det igjen å fiske med båt i kortsonen nedenfor den berømte kulpen under Målselvfossen. Dette tilbudet gjeller 1-16 august 2017
Fiske fra båt gjør at selv uerfarne fiskere har gode sjanser å få laks siden muligheten å fiske i og over kulper der det står eller går fisk er mye bedre fra båt enn fra land.
Dette tilbudet er derfor ypperlig for de som vil ta med ansatte eller kunder som ikke er vante laksefiskere og gi dem en god mulighet for å få laks.
I august går det mye små og mellomlaks opp elva, MEN det er også tiden for de virkelig store hannfiskene. Utenom selve fisket vil selvfølgelig det sosiale ved elva med bål, god mat og drikke samt historier være med på å gi en flott opplevelse.
Sonen kan leies på døgnbasis, hvor det kan fiskes i 2 perioder. Fra kl 06 til 14 og 16 til 24. Vi tilbyr et begrenset antall muligheter for å kjøpe eksklusivt fiske, hvor vi gir deg pakkeløsninger som inkluderer overnatting, bespisning, 2 båter med erfarne roere og guider. Dere kan fiske med 10 stenger, 2 fra hver båt og 6 fra land.

OM KORTSONA : Fiskesona ligger nedenfor den kjente kulpen under Målselvfossen og strekker seg ifra kulpens nedre del og helt til Barduelvas utløp, ca 800 meter fiske. Ca 30% av all laks som blir fanget i Målselvvassdraget, blir fisket her. Det kan fiskes på begge sider av elva, og fra holmen. Sona har flotte strekk for fluefiske og også mange plasser hvor fiske med sluk er effektivt. Med båt vil man kunne fiske jevnt og effektivt over de beste kulpene og der hvor fisken går på sin ferd opp mot fossen. Det er 4 Gapahuker med bålplass og benker som kan benyttes til avslapping og sosialt samvær. I august er det mye smålaks og store hannlakser som fanges.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn navn, epost og telefon i kontakt skjema.

Har du spørsmål, skriv en melding til oss